Knutsel van de maand april 2007

Ik verbaas mij over de creativiteit die ik voorbij zie komen bij de rubriek “knutsel van de maand” op het tijdschrift van Marmod. Ik dacht: “Dat lukt mij nooit!” Ik zit dan te staren op het hoopje “verplicht materiaal” en er komt maar niks…. Ik ben naar mijn hobbykamertje gegaan, heb alles overhoop gehaald….. en voila…. daar kwam de inspiratie zomaar uit het niks.
Het is gelukt! Joepie!
Het hoopje waarvan ik de knutsel heb gemaakt:
– een bic-pen
– een klosje ijzerdraad
– een knoopje
– extra: 3 kleine kraaltjes en klei
Van de Bic-pen heb ik de vulling eruit gehaald. Ik heb een brandend kaarsje gebruikt om het uiteinde van de doorzichtige buitenkant warm te maken. Het stinkt verschrikkelijk… blèh. Met een pincet en mijn vingers heb ik wat zitten kneden. Toen de vorm na mijn zin was heb ik dat stuk afgezaagd.
De knoop heb ik gesloopt en alleen het randje gebruikt. De rest had ik ook kunnen gebruiken voor een dekseltje, maar dat vond ik niet mooi. het vervormde stukje pen heb ik in de knoop gelijmd. Tja, eigenlijk vond ik het wel goed zo, maar ik moest ook nog ijzerdraad gebruiken. Daarvan heb ik een klein stukje dubbel gedraaid en de uiteindjes verwarmd in de vorm gestoken nadat ik er drie kraaltje met lijm erop heb vastgezet. En klaar is mijn bonbonschaaltje…
Ik heb ook nog een bic-pen-vaasje erbij gemaakt…
Christa miste de chocolaatjes. Ik miste ze ook al dus heb ik gisteren een paar bonbons gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *