Nog meer ijsjes en de rest…

Mijn kleinkinderen hebben ijverig zitten knutselen. Henk’s wens was ijsjes en een poeppamper dus die werden gemaakt. Ook werden er nog een paar mini bonbons  gemaakt. Ze hebben erg serieus zitten knutselen. Zelfs bij de poeppamper werd nauwelijks gelachen.

Hanny (de kleine van 4 dan hè) ijverig bezig met haar pamper. De “poep” werd  netjes met het pincet in de pamper gedeponeerd en toen met de vingers in model gedrukt.

Ziehier het resultaat van een halfuurtje….
Links zie je de maaksels van Henk: de volle pamper, 2 ijsjes en een bonbon. Met die bonbon is hij 20 minuten bezig geweest. Piepklein en drie laagjes. Rechts is van Hanny, Wat er precies in die luier zit weet ik niet. Waarschijnlijk ook een ijsje…. ijsjes maken ging prima en ook 2 “bonbons” volgens de maakster.
De volgende keer wil Henk bloemetjes, een bonbonschaaltje en schoentjes maken zei hij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *