Knutsel van de maand mei 2007

Poeh, dat viel niet mee! Ik kon dus echt niks bedenken. Maar zo nu en dan dwaal ik een beetje rond op internet en ja hoor… bingo! Ik zag een fotootje met daarin een koffiemelkkuipje.. Tenminste die zag ik dan hè. Verf wordt niet als extra materiaal gezien dus dat was geen belemmering. Dus dan maar vooruit met de geit….
Ik heb mijn kralendoos tevoorschijn gehaald en lekker zitten grabbelen in de 12-jaar-lang-kraaltjes-verzamelen-berg. Natuurlijk weer een sigarenkistje, een prikker en een oude zakdoek en ik kon beginnen.
– een koffiemelkkuipje
– diverse kraaltjes
– hout (sigarenkistje en prikker)
– extra: een zakdoekje
En dit is het geworden:
Het leek me leuk om 2 contrasterende kleuren te gebruiken, lekker gedurfd en fris.
Van het sigarenkistje is de ombouw en het achterstukje gemaakt, de wasbak is uiteraard het kuipje.
De prikker is een handdoekenrekje geworden. De prikker hangt in twee kraaltjes met daaraan oogjes. Op de uiteinden zitten ook twee kleine kraaltjes. Een stukje zakdoek is een handdoek geworden.
Van allerlei kraaltjes (doosjes vol van het Kruidvat, Trekpleister, Action, Xenos) de kraan, zeepbakje, zeepautomaat (schelp) en een paar potjes. Een spiegel heb ik overgeslagen omdat ik geen materiaal meer mocht gebruiken. Maar hij komt er binnenkort wel bij te hangen
Ik heb de bodem van het restant van het sigarenkistje maar even paars geverfd en de wasbak opgehangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *