Lelietje-van-dalen

Er vroeg iemand naar Lelietjes van Dalen. Ook al zo klein. Ik heb weer een poging gewaagd.
Het is bij eentje gebleven, toen vond ik het welletjes. Ik werk het nog verder uit en dan plaats ik wel een workshopje binnenkort. Wel weer een gepriegel, en frustraties te over. Dat komt door die secondenlijm. Met gewone lijm wordt het te grof en blijft het ook niet goed zitten. Secondenlijm is onzichtbaar en plakt zelfs de kleinste dingetjes. Maar ja, dan heb je wel voortdurend ruzie met je vingers, speld en pincet waar alles aan blijft plakken.
Wanneer ik zin heb maak ik er meer en plant ze in mijn tuintje, wat ik overigens nog niet heb. Dat is een beetje het probleem met mij. Ik maak van alles en vervolgens weet ik niet waar ik het laten moet. Het uitvogelen en -vinden vind ik blijkbaar leuker dan in- en aankleden van mijn poppenhuis, wat ik ook nog niet heb haha…
De foto wilde niet erg goed lukken. Het is veel te donker en triest buiten en binnen. De kleuren komen niet echt overeen. De blaadjes zijn niet bruin maar groener dan afgebeeld.
Het bloempje is in zijn geheel 2 cm. De witte bloemetjes zijn gemaakt van de kleine ster van 2 mm en dan opgebold.
De beschrijving staat op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *