Kladblogdag 11-12-10

Gisteren stond ik 6:15 onder de sproeier om fris te kunnen vertrekken naar Margriet en daarna naar IJsselmuiden en Wezep om Sjoukje en Jody op te pikken. Het doel was natuurlijk Zeist, waar de 2e kladblogdag zou plaatsvinden. Tien over tien waren we bij de Boskapel.

Ik lees nu net het verslag van Margriet 😉 en verwijs graag naar haar weblog om het verslag te lezen wat zij gemaakt heeft.

Hier mijn gemaakte foto’s en een klein filmpje op youtube, gemaakt met mijn mobieltje. Hierop staat het uitpakken van het kado voor Jolande wat Margriet voor haar heeft gemaakt. Zie ook dit verslag op Margriets weblog.

filmpje:

Klik op de foto voor een groter formaat.

2 thoughts on “Kladblogdag 11-12-10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *