Openluchtspel TABAK!

Nog 5 weekjes en we hebben de generale al van TABAK! Het is zo geweldig om te doen en de spanning kriebelt weer zo lekker door je hele lichaam.

tabak_flyer

Na de vakanties zijn we weer begonnen met repeteren op onze schitterende locatie bij de “Spitkeet“. De muzikale begeleiding wordt mede verzorgd door “Nanne en Ankie“. Zij zitten op dit moment ergens in Amerika, maar zijn volgende week woensdag weer precent. Zij speelden ook in ons vorig openluchspel Eye Wykstra (2005). En dan het geluid, licht, kleding…. Ook dat zit eraan te komen. Het decor is klaar en de spelerstenten en tribune laten ook niet lang meer op zich wachten.

Volgende week begint de kaartverkoop en zitten we weer met zijn allen bijeen om dat in goede banen te leiden. Ik zou iedereen uit willen nodigen om te komen kijken. Ik ben er zo trots op dat ik weer mee mag doen. Ik heb een geweldige rol, Tiet Vaatstra-van der Ploeg, alias Tiet “Woartelpot”. Ze is in 1957 overleden op 85 jarige leeftijd. Op deze pagina vind je meer over haar en ook over Durk Tabak, de man waarover dit openluchtspel gaat.
Ook op mijn eigen website over dit gebeuren kun je vanalles lezen over TABAK!

Reacties:

Het is helaas te ver, en waarschijnlijk kan ik het ook niet verstaan …… moar had je graag gezien als Tiet met je gebreide muts ;-)
Marmod – 09 08 08 – 11:27

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*