Archieven

archief_copy1Lekker prutsen met je weblog... ja, dat is leuk. Maar dan moet het wel goed gaan. Blijkt dat de archieven sinds februari niet meer worden bijgewerkt. Aan mij de keus of ik alle logjes (ze zijn er wel allemaal) handmatig te archiveren of de boel de boel laten... Heb trouwens zowiezo mijn buik vol van Pivot. Wel leuk om mee te werken wat layout betreft. Maar de gegevensopslag heb ik toch liever in een database... Heb ook al geprobeerd de hele handel om te gooien naar WordPress, maar dat wordt 'm ook niet omdat mijn archief in de hobbel ligt. Zucht.... leuke hobby....
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1156
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: