Ik als gastvrouw,

garfield-bbq_gifdat is echt een ramp. Vind ik zelf dan. De organistatie van een buurt BBQ deze avond is voor onze rekening. Er spoken al weken salades, plastic bordjes, bestek… bladibla… in mijn hoofd. Vlees en drankjes doet Hannyman. Dus een makkie voor mij toch?
Het is alleen iets waar ik dus helemaal niet goed in ben. Verjaardagen ook, ik sla ze liever over. Ben ik dan niet sociaal of gastvrij? Ja, dat ben ik wel, want “onverwachte” bezoekjes of aanloop, daar zit ik niet mee. Het is zo dat ik dus wekenlang met een bepaalde spanning loop. Belachelijk vind ik zelf, maar ik krijg het niet weg. Geen redelijk argument wat dat voorelkaar krijgt. Ik heb er een hele rij.
Het hoort bij me, en dat accepteer ik dan maar. Gelukkig kan ik er wel van genieten waneer ik dan lekker zit te peuzelen en te kleppen op de feestelijkheid zelf. Alleen vind ik dan soms de volgende ochtend die heerlijke salade of hapjes in de koelkast die ik gewoon vergeten ben op tafel te zetten…

2 Comments

 1. Margriet
  Posted 28 augustus 09 at 14:25 | Permalink

  Oh, ik voel helemaal met je mee Hanny, ik herken het absoluut!!!!
  Nog even doorzetten dan en vanavond maar lekker van de gezelligheid genieten 😉
  En die salade of hapjes die je morgen in de koelkast vindt…………..nou ja, pech gehad toch, hebben jullie nog wat lekkers 🙂

  En sociaal en gastvrij ben je zeker, ik kan het weten!!!!!

  Dikke knuf, Margriet

 2. Posted 30 augustus 09 at 09:58 | Permalink

  Erfelijkbelast? 😉

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*