Herfst-mandala

Meteen nadat het idee geboren was om een herfst-mandala te maken heb ik spulletjes bijelkaar gezocht. Vandaag heb ik 'm gemaakt. In mijn art-journal heb ik  pagina's uitgezocht en ben daarmee aan de slag gegaan. Met ponsjes, verf, stempeltjes, gesso, kleurpotloden, pennen, gedroogd gras, een servet en een knipseltje is dit het resultaat geworden. herfst_mandala800 Ik had nog wel even door willen gaan, maar stoppen is een kunst op zich. Anders ga je te ver. Vond dat niet gemakkelijk, want bij mij is nooit iets af, ik wil altijd nog fraaier, nog meer.... Maar een stemmetje zei "stop", en ja, daar heb ik maar naar geluisterd.
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1430
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: