Art-journal “K&P”

Ik zou 'm eerst niet plaatsen, een beetje triest en druk uitgevallen vind ik zelf. Maar het is een stel pagina's in mijn art-journal dus mogen ze niet ontbreken toch? Heb hier allerlei techniekjes geprobeerd. Met bijenwas, behangstempels, zand  etc. De kleuren van de was zijn wel mooi geworden. Die zijn op de foto niet al te helder. En ik wou de gelpen proberen of deze op gesso, was en zand stand hield. Ja, dat doet ie. Al glijdt de pen op de was wel eens een beetje uit. k&p800
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1531
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: