Art-journal “veer”

Van een lieve vriendin kreeg ik een witte veer… ik voelde mij als een koningin zo rijk. Met de veer ja, maar nog meer met die vriendin!

wilhelmina800

2 Comments

  1. Posted 18 oktober 09 at 20:17 | Permalink

    Een veer in je …… journal is nooit weg! Deze onderdaan 😉 probeert jouw geheim te ontdekken want …. ook deze vind ik weer super. En als ik dan kijk dan denk ik … mwah zo ingewikkelt is ie niet … nu denk ik, zijn het de dubbele pagina’s??? Gij snapt, majesteit, dat ik dat ’s uit ga testen.

  2. Hanny
    Posted 18 oktober 09 at 21:10 | Permalink

    Je bedoeld 2 pagina’s naastelkaar? Ja, dat werkt heel anders dan met 1 pagina. In dit journal doe ik alleen dubbele pagina’s (denk ik). Hij is idd niet ingewikkeld. Als basis wat oud papier en handgeschreven stukjes, daarover heen en tussen hier en daar wat verf en gesso, fotokaart van Wilhelmina, stukje kleedje, veer, strikje en nog 2 reepjes oud papier. De veer zit vast met pritt en een splitpen. Hier en daar nog een krabbeltje en streepje. De quote ben ik vergeten. Hoeft ook niet percee.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*