Art-journal “bag”

Zomaar wat gemaakt. Vond het een leuke tas 🙂

bag800

5 Comments

 1. Posted 19 oktober 09 at 22:22 | Permalink

  Ja! Hij’s weer super. Erg mooi dat zwart met rood … heb deze niet vanaf het begin kunnen volgen, hoop die waar je nu mee bezig ben wel helemaal te zien …

 2. Hanny
  Posted 19 oktober 09 at 22:37 | Permalink

  Moeilijk soms hoor… kom er ook niet altijd uit wat er nou aan ontbreekt. Dan puzzel en scheur ik maar wat. Met die waar ik nu mee bezig ben ook. Ben maar gestopt. Kom vanavond er niet verder mee en morgen zie ik dan mss weer iets nieuws… Wel heel leuk om te doen, want ik heb zelf ook geen flauw idee wat het gaat worden. Nooit eigenlijk. Soms ga ik met een plaatje beginnen en ga ik in die kleurtjes verder. Maar meestal begin ik met de kleurtjes en zoek er dan plaatjes enzo bij. ’t Is maar net hoe de wind waait…
  Zit je nu echt naar die netcam te kijken? Lijkt me niet erg boeiend hahaha…

 3. Posted 19 oktober 09 at 22:43 | Permalink

  De verf was sowieso boeiend … ik durf nooit zo fel, maar het kwam allemaal goed met de gesso (3 werf hoera voor de gesso). Verder vond ik het een opluchting om te zien dat je 50x de foto rechts onder verschoof … wel … niet … twijfel alom. Maar als jij eenmaal je plaatjes gesorteerd hebt, ga je als een tierelier volgens mij, dus ik wil het niet missen!!

 4. Hanny
  Posted 19 oktober 09 at 22:52 | Permalink

  Ja ik twijfel heel vaak heel erg haha… Ik kan het voor mijn gevoel niet goed krijgen. Dus wacht ik dan maar op nieuwe “eureka’s” Misschien komen die morgen ook wel niet hoor. Dan plaats ik wel een bordje “storing”.

 5. Margriet
  Posted 23 oktober 09 at 20:08 | Permalink

  Ooooooooooooooh, heb je de webcam er op gezet en dat terwijl ik weg was, grmbl!!!!!!!!

  Maar mooi is ie wel!!!!!!!!!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*