MU “Decemberzegel(s)” 12, 13 en 14

hannyzegels121314800 Bijna de helft is af. Nog 17 te gaan. Ik vind het nog steeds leuk :-) Zegel 12: Dat was zaterdag. De grote spannende dag voor Hanny jr. (7). Die dag haalde zij haar zwemdiploma A. Zij blij, wij blij, iedereen blij.... Een filmpje staat in het bericht hiervoor. Zegel 13: Warme geitenwollen sokken (!!!), lange onderbroeken, wanten, oorwarmers... Alle kasten zijn doorgespit. Het meeste zat diep verstopt, want wees eerlijk... wanneer hebben wij nou voor het laatst echt een koude winter gehad... Alles gaat zaterdag mee naar Noorwegen. Want volgens de voorspellingen zal het daar koud worden. Inmiddels heb ik ook al weer gehoord dat het wel mee gaat vallen. Maar voor de zekerheid gaat alles de koffer in! Zegel 14: Vandaag verder gegaan met het maken en schrijven van kerstkaarten. Ja... jullie lezen het goed. Heb er niet zoveel gemaakt, een stuk of 8. Daarbij heb ik ook stukjes oude kerstkaarten gebruikt. Echt heel leuk om te doen. Deze zegel heb ik van kleine overgebleven restjes gemaakt.
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1637
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: