Nou… doeiiii!!!

saetervikaWe gaan morgenvroeg, 5:30 uur, door de sneeuw naar de sneeuw… Vlucht KL1173 geboekt, E-tickets ontvangen, via internet ingechecked… we kunnen. Het toestel vertrekt 10:00 uur van Schiphol en we hopen 12:20 te landen in Trondheim, Noorwegen. Dan boodschappen doen en nog 240 km (= 4 uur) rijden naar de kust, Saetervika. (gemarkeerd op het kaartje). Als alles meezit komen we daar rond 5 uur aan. We zitten dan een kleine 2000 km Noorderlijker dan nu. Hopelijk ligt daar ook sneeuw…

Jaaa, we hebben er zo’n zin in! We zitten dan in het huis van vrienden. Zij vertrekken morgennacht met de auto richting Harkema en gaan daar met familie (o.a. onze buren) Kerst en oud-en-nieuw vieren.

En dan zitten wij daar met zijn tweetjes, met de hond Gizmo en twee papagaaitjes,  tussen 60 Noren. Enkele kennen we al, maar die gaan geloof ik ook elders de feestdagen doorbrengen. Saetervika is een vissersdorpje waar zomers de nodige toeristen hun tijd verpozen met vissen. Nu zijn wij waarschijnlijk de enige “toeristen”.

Er is daar internet en jullie gaan mij vast niet “missen”. Dit weblog, Youtube, Twitter, Twitpic… ik verschijn hier en daar wel…. Vanaf morgen ga ik met mijn mobieltje foto’s mailen naar Twitpic. Ook te volgen op deze website.

Nou…. doeiiiii!

8 Comments

 1. Jolande
  Posted 18 december 09 at 19:01 | Permalink

  Heel veel plezier Hanny en Hannyman en een hele goede reis.

  Groetjes van J.

 2. Margriet
  Posted 18 december 09 at 19:35 | Permalink

  Heel heel heel veel plezier daar in het verre Noorwegen en geniet er maar lekker van!!!!!
  En ook al ben je dan wel online zo nu en dan, ik ga je toch missen ;-(

 3. Posted 19 december 09 at 09:55 | Permalink

  Kom terug, we missen je!! (L) Nee hoor, geniet heerlijk daar in het ongerepte. Eerste Twitpic heb ik al voor bij zien komen, en dat is vreselijk leuk om te gaan volgen. Wil uiteindelijk ook wel zien wie de wedstrijd ‘sneeuwhoogte’ gaat winnen, Margriet of jij! Heel veel plezier samen met Hannyman en alvast gefeliciteerd met zijn verjaardag. (^)

 4. Posted 19 december 09 at 19:24 | Permalink

  Ik hoop dat je een heerlijke tijd zult hebben geniet er maar lekker van en ik ga je volgen (*) Veel plezier 🙂

 5. Posted 19 december 09 at 19:36 | Permalink

  Had op twitter inderdaad al iets gezien.
  Geweldig.
  Heel veel plezier!!!!!

 6. Margriet
  Posted 19 december 09 at 21:47 | Permalink

  Je bent wel ver weg nu hoor!!!
  Dit gaat me echt niet lukken op de fiets 😛

 7. Jorian Wendt
  Posted 17 december 17 at 02:11 | Permalink

  wat? Ik typte op google in “doei” en toen was dit mijn eerste suggestie 😀 Nou ja, ik hoop dat je het 8 jaar geleden leuk hebt gehad.

 8. Hanny
  Posted 17 december 17 at 11:12 | Permalink

  Hahaha… ja… Google weet het soms ook niet zo goed geloof ik. Maar inderdaad, het was fantastisch. Ik zou nu wel weer willen gaan…

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*