Saetervika, 22-12-2009

Gisteravond naar de Butik geweest. Ik voelde me wel een beetje een vreemde eend in de bijt, maar dat lag ‘m aan mij. De paar aanwezige Noren wisten natuurlijk allang dat wij er waren en knikten vriendelijk naar ons. Hannyman stelde ons even voor en babbelde er vrolijk op los. Ze schenen hem wel te verstaan want er werd ook wat terug gezegd en geknikt. We kregen elk en schoteltje en een kopje koffie. De taart mochten we zelf pakken en dat liet ik mij geen 2x zeggen. Hij zag er heerlijk uit. Er waren meerdere taarten maar allemaal gelijk. Echt, verrukkelijk!  Het liep wat af en aan in het speciaal voor de gelegenheid aangekleedde voorraadhok. Wij zijn dan ook niet zo lang gebleven. “Thuis” gekomen hebben we een paar pizza’s uit de diepvries geplukt en gebakken in de oven. ’s Avonds is Hannyman nog even naar buiten gegaan, maar geen spoortje Noorderlicht.

Vandaag lekker rustig binnen gebleven. Op een half uurtje na. Het is zo verschrikkelijk mooi buiten, dat ik moest er wel uit. Met bevroren vingers nog wat foto’s gemaakt en toen vlug weer naar binnen. Nog even lekker geknutseld, waar ik straks verder mee ga. Het is nu half 4 en de zon zit alweer een eind onder de horizon. Hannyman komt net weer binnen en drukt me een ijskoud fototoestel in de handen. Brrrrr, wat is dat ding koud…

4 Comments

 1. Margriet
  Posted 22 december 09 at 16:30 | Permalink

  Wat een mooie foto’s!!! Het is daar wel schitterend hoor!!!!

  Knuffie, M-tje

 2. Posted 22 december 09 at 23:32 | Permalink

  dus lekkere taart het word hier weer warmer
  groetjes siemie
  oant moarn

 3. Kootje
  Posted 23 december 09 at 11:46 | Permalink

  Wat is het daar prachtig Hanny! En ook lekkere Noorse taart gegeten!

 4. Posted 25 december 09 at 11:32 | Permalink

  Wat een sfeertje. Het lijkt me zo genieten, niks hoeft daar ‘aan het einde van de wereld’ … behalve dan zorgen dat de kachel goed werkt 😉 God jul!!!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*