MU “Decemberzegel(s)” 23, 24 en 25

Alweer 3 zegeltjes af. Knutselen hier in hoge noorden heeft wel wat. Al pratend en fluitend met Herman de roodstaart-papagaai worden de zegeltje geboren. Alleen Sjaak, de kleinere groene papagaai krijst alleen volgens mij. Ik zit niet daar te knutselen waar zij zitten, maar in de woonkamer ernaast. Dat scheelt enige decibellen. Ik heb (nog) geen afbeelding van een papagaai kunnen vinden helaas. Dan had ik er zeker een zegeltje aan gewaagd.

Hannyzegels232425

Zegel 23: Die dag zaten we voor de 2e keer zonder stroom. Gelukkig maar 2 uurtjes overdag, dus geen kaarsjes nodig.

Zegel 24: Er lag een kerstpakje voor ons onder de kerstboom. Deze mochten wij uitpakken op kerstavond. Dat hebben we dus gedaan. Een megagrote doos met bonbons…. jammie….. Lief he, van de kerstman (Bente en Helena)!

Zegel 25: Dat is vandaag. Hannyman wordt vandaag 50. Hoera! Zo saampjes vliegt de dag ook voorbij. Nog een uurtje, dan is het alweer donker hier…

3 Comments

 1. Posted 25 december 09 at 15:04 | Permalink

  Zonder stroom … voor het ware kerstgevoel, (*) jullie gaan ver 😉 Komt er al een vorm van Jingle Bells (8) uit de papegaaienbek? Misschien doet ie het voor een chocolaatje? 50!!! Ook nog ’s zo’n mijlpaal! Op naar de volgende 50 Taeke (^) … je weet nu hoe het moet! (Y)

 2. Hanny
  Posted 25 december 09 at 15:09 | Permalink

  Het begin van Jingle Bells is er, al moet ik toegeven dat ik niet zo goed fluit ben ik bang… ’t Is niet om aan te horen :-S

  Hij heeft een begin gemaakt met de volgende 50! Het begin is in ieder geval goed! (L)

 3. Margriet
  Posted 25 december 09 at 15:46 | Permalink

  oh, mooie zegeltjes weer!!!
  Kost misschien wat meer moeite daar, maar ze lukken wel!!!

  Knuf, M-tje

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*