Legoland

951536325_5_MZ2PWe zijn weer thuis. Zondag 2 mei vertrok ik, samen met mijn kinderen en aanhang naar Denemarken. Hannyman was al een week eerder gegaan om eens even uitgebreid te kunnen vissen in dat mooie landje. Er waren 2 hutjes gehuurd op Fårup Sø camping, niet ver van Billund waar het attractiepark Legoland is.

De laptop en mijn creatieve koffertje bleven thuis. “Geen tijd” dacht ik, en dat had ik juist gedacht. Ook wilde ik even helemaal los zijn van internet en hobby. Ik wilde al mijn tijd geven aan mijn familie. We hebben veel gelachen, samen spelletjes gedaan, met z’n allen koken, wandelen, in de speeltuin, gezellig borrelen en natuurlijk Legoland, het hoofddoel van deze trip. Woensdag en donderdag waren wij daar dan ook. Woensdagavond kwamen nog 2 nichtjes de 3e hut bewonen en ook die gingen donderdag mee naar Billund. Het was echt super. Een prachtig park met vooral attracties die allemaal toegankelijk waren voor kinderen. Ook voor de volwassenen erg leuk. Beslist een aanrader voor gezinnen met kinderen.

Het was de eerste keer dat we met z’n allen een weekje weg waren. Heerlijk vond ik het. Heb me nog nooit zo “moeder” gevoeld. Ik kon vanaf mijn “kloekstoel” al mijn nazaten gadeslaan en wat ik zag beviel mij uitermate goed 🙂 Ook kwam het besef dat ik bij de “oudste” generatie behoor. Dat was wel even slikken…

Ik heb geen foto’s genomen, wel gefilmd. T.z.t. zal er wel een filmpje op mijn youtube verschijnen. Hier enkele foto’s door mijn dochter gekiekt.

6 Comments

 1. Jolande
  Posted 9 mei 10 at 14:24 | Permalink

  Fijn dat jullie het zo leuk gehad hebben Hanny.
  Legoland is inderdaad een hartstikke leuk park (trouwens ook zonder kinderen hoor, want de eerste paar keren dat wij er geweest zijn hadden we nog geen kids 🙂
  Het leek mijn opa en oma ook zo leuk om er eens naar toe te gaan en toen ze 55 jaar getrouwd waren hebben P en ik ze meegenomen er naar toe, sweet memories 🙂
  Dit zal in jullie familie ook altijd tot de fijne herinneringen behoren.

  Knuf van J

 2. Hanny
  Posted 9 mei 10 at 14:29 | Permalink

  Je snapt het helemaal Jolande. Het voelt nu al zo. Een heerlijk gevoel 🙂

 3. Margriet
  Posted 9 mei 10 at 18:11 | Permalink

  André en ik zijn er ook al eens samen heen geweest én later een keer met de kids…beide keren harstikke leuk 🙂
  Fijn dat je zo’n super week hebt gehad Hanny!!!!

 4. Posted 10 mei 10 at 05:37 | Permalink

  Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben, fijn dat je met zijn alleen bent geweest , het waren dus allemaal dagen met een sterretje (*)

 5. Posted 10 mei 10 at 07:11 | Permalink

  Je hebt genoten dus. Hartstikke fijn. Jij, als oudere generatie op dat hobbeldier … zou ik ophangen in de wc 😉 En nu? Zijn alle kleinkinderen naar huis gekomen met een berg lego?

 6. Hanny
  Posted 10 mei 10 at 07:41 | Permalink

  Die foto past qua kleur niet bij mijn wc gelukkig en heb ik dus een excuus om ‘m digitaal te houden. En bakken lego kun je echt voordeliger hier kopen. Wel zijn in de legoshop leuke lego-hebbedingetjes te krijgen die je hier niet ziet. Daarvan zijn wel enkele aangeschaft uiteraard.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*