Sterspotje… helaas

hannyhuilIk kreeg net een sms-je… “Helaas, je bent niet uitgekozen voor de KPN…” Tja, best wel teleurgesteld, maar ook zo opgelucht. Pffft…. wat een bibberweek heb ik achter de rug. Overal op mijn gezicht verschenen pukkels, had allerlei kleine ongelukjes waarbij ik mijn handen verwondde, of ze vol inkt kliederde. Mijn haar is een ramp en echt fit voel ik me ook niet. Daardoor groeien natuurlijk enorm de zenuwen… want stel je voor dat ze me wel hadden uitgekozen. Moet er niet aan denken… hannyhelppukkels

Had het wel graag gewild hoor, de ervaring opdoen en gewoon weer een wens vervullen. En me rot schamen wanneer mijn hoofd in beeld zou verschijnen. Had ook wel even met Sven willen babbelen (in het Fries) en het hele sfeertje willen proeven van zo’n opnamedag. Maar wie weet… ooit, misschien… Ik sta nu ingeschreven bij het castingbureau en wie weet komen ze me toevallig nog eens tegen en denken “heeeeeeee, dat is nou precies wat we zoeken”. Droom verder Hanny…

hannyknipoogMaar mijn volgende wens staat op het punt vervuld te worden. Ik ga 24 augustus een luchtballon-reisje maken…. ook cool!

7 Comments

 1. hillie
  Posted 6 augustus 10 at 10:05 | Permalink

  :-O niet uitgekozen?????;-( snap ik niet… maar ben trots op mem dat mem dit toch maar even weer heeft gedaan (Y) 🙂

 2. Hanny
  Posted 6 augustus 10 at 10:09 | Permalink

  Dankjewel lieverd 😉 We bedenken wel weer wat anders LOL

 3. Posted 6 augustus 10 at 10:40 | Permalink

  Ja ik vond je inschrijving al stoer! Jammer hoor, we zullen 13 september wel ’s kijken of ze gelijk hebben gehad, wie het dan wel beter kan. Maar wat ik echt stoer vind is …. wow luchtballon. Kijk, daar krijg ik pukkels van. Never nooit krijg je mij daar in. Terwijl het me echt geweldig lijkt … maar het is mij te hoog. Brrr. Maar hoe kom je daar nu bij omdat te gaan doen?

 4. Hanny
  Posted 6 augustus 10 at 11:22 | Permalink

  Tja, staat ook op mijn wens-lijstje. Mijn dochter kreeg een ballonvaart op haar verjaardag, mijn kleindochter Hanny gaat ook mee, dus dan ik ook maar he? Lijkt me super! Behalve het landen dan… Eigenlijk denk ik er van tevoren niet zo over na. Gewoon er in duiken en doen…
  Parachutespringen staat ook nog op mijn lijstje, maar dat schrap ik maar geloof ik.

 5. Posted 6 augustus 10 at 17:08 | Permalink

  Ik zou er naar uitkijken, naar het ….. landen …. je kan maar weer vaste grond onder je voeten hebben pffff wat een lef heb jij!

 6. loesveen
  Posted 6 augustus 10 at 13:05 | Permalink

  Hanny jammer, maar je hebt hebt toch maar mooi gedaan!

  En… als spotje 1 begint met … een vrouw geboren met cup B …. dan ben je straks mss wel heel erg blij dat je niet in spotje 2 staat hahaha

 7. Hanny
  Posted 6 augustus 10 at 14:22 | Permalink

  Dat is waar 😉 “Een vrouw geboren met cup AAA” snapt ook geen mens trouwens…

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*