Sterspotje… helaas

hannyhuilIk kreeg net een sms-je... "Helaas, je bent niet uitgekozen voor de KPN..." Tja, best wel teleurgesteld, maar ook zo opgelucht. Pffft.... wat een bibberweek heb ik achter de rug. Overal op mijn gezicht verschenen pukkels, had allerlei kleine ongelukjes waarbij ik mijn handen verwondde, of ze vol inkt kliederde. Mijn haar is een ramp en echt fit voel ik me ook niet. Daardoor groeien natuurlijk enorm de zenuwen... want stel je voor dat ze me wel hadden uitgekozen. Moet er niet aan denken... hannyhelppukkels Had het wel graag gewild hoor, de ervaring opdoen en gewoon weer een wens vervullen. En me rot schamen wanneer mijn hoofd in beeld zou verschijnen. Had ook wel even met Sven willen babbelen (in het Fries) en het hele sfeertje willen proeven van zo'n opnamedag. Maar wie weet... ooit, misschien... Ik sta nu ingeschreven bij het castingbureau en wie weet komen ze me toevallig nog eens tegen en denken "heeeeeeee, dat is nou precies wat we zoeken". Droom verder Hanny... hannyknipoogMaar mijn volgende wens staat op het punt vervuld te worden. Ik ga 24 augustus een luchtballon-reisje maken.... ook cool!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1873
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: