Maanduitdaging Augustus/September 2010

sterspotjeikkekopieIk weet het... het is een poosje geleden dat ik een MU lanceerde. Het is dan ook vakantie en wordt er niet zoveel gecreeerd op dit moment. Voor de "nieuwelingen" hier een uitleg wat een MU is. Ook nu doe ik het langzaamaan en maak er een dubbele maand van. Augustus, omdat het augustus is plus september omdat ik die maand lekker met vakantie ga. Het leek me erg leuk om als thema "sterspotje" te gebruiken. Waarom? Zou het niet weten (H) De bijdrages komen hier te staan.
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1878
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: