Mijn mobieltje

Dit berichtje is via mijn nieuw mobieltje hier geplaatst. Het gaat ietwat stuntelig nog, maar het gaat redelijk goed met het kleine toetsenbord. Mijn vaste telefoon heb ik opgezegd. Die werd nauwelijks meer gebruikt. Voor datzelfde geld heb ik nu een prachtig Garmin smartfoontje met gps, navigatie en internet. De Garmin Asus nüvifone A10. Alleen jammer dat internet in het buitenland zo duur is…

3 Comments

 1. loesveen
  Posted 19 augustus 10 at 16:12 | Permalink

  gaaf zeg!

 2. Posted 20 augustus 10 at 14:01 | Permalink

  Wow wat een mooierd!!!!

 3. Hanny
  Posted 20 augustus 10 at 16:34 | Permalink

  Ja ik ben best blij met deze mini IPad. Volgens mijn kan ie meer dan dat grote geval. Alleen kleine toetsen en dikke vingers 😉 Das weer een nadeel. Hij is ook heel geschikt voor navigatie wat ik ook graag wil gebruiken bij Geocaching (letterboxing met coordinaten). Tot nu toe, en dat is al 2 dagen (!), ben ik heel tevreden met deze foon. Ja, je kunt er ook mee bellen (Y)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*