klik…

Knipsel

7 Comments

 1. Margriet
  Posted 24 augustus 10 at 12:34 | Permalink

  volgens mij komt het door Firefox hoor 😛
  Neem een borrel en ga wat anders leuks doen (D)

 2. Hanny
  Posted 24 augustus 10 at 12:40 | Permalink

  Explorer doet hetzelfde 😉 Ja, stom dat ik me daarmee bezig hou… (N) ik ga wat leuks doen 😉 (Y)

 3. Hanny
  Posted 24 augustus 10 at 12:41 | Permalink

  Oja… mopper.punt.nl en moe.punt.nl zijn ook van mij LOL Liefhebbers?

 4. Margriet
  Posted 24 augustus 10 at 12:42 | Permalink

  Punt vindt jou gewoon niet lief!!! Misschien moet je juist een http://www.puntislief.punt.nl gaan maken 😉

 5. Hanny
  Posted 24 augustus 10 at 12:51 | Permalink

  Heyyy, zou dat helpen? (L)

 6. Posted 25 augustus 10 at 15:58 | Permalink

  Ja daar heb je een punt … puntsgewijs nagaan waar het aan lig heb je al gedaan zo te lezen. Je zou er een punthoofd van krijgen want alles moet gewoon puntgaaf werken. Nu is het voor mij geen punt om puntige opmerkingen te gaan maken maar dat doe ik niet. Gewoon even geen punt van maken, wie weet lost het zich op … hoe en waarom is dan misschien een punt van discussie, maar daar meng ik me niet in. –> einde bericht. punt

 7. Hanny
  Posted 25 augustus 10 at 17:05 | Permalink

  Daar noem je een paar goeie punten… Hoewel mijn grenspunten al zijn bereikt ga ik mijn digitaal potlood punten en schrijf puntsgewijs op waar ik nou zo’n punt van maak. Misschien dat ik er dan een winpunt uit kan halen. Tota aan die tijd ga ik al mijn frustraties dumpen op http://stomme.punt.nl

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*