Moblog

feedburner-invasionIk ben al dagen aan het vogelen hoe nou op een leuke manier via mijn mobiel blog’s te posten. Nou, kort gezegd, dat gaat moeizaam. Wel kan ik in het zijmenu via feedburner een feed plaatsen, wat ik dus dan ook maar heb gedaan. Het lukt voorlopig niet anders.

Nu is Vodafone een beetje vervelend aan het doen. Ze sturen standaard het nummer en het logo mee. Wat bij Flickr tot gevolg heeft dat het nummer bij elke moblog wordt getoond en alleen handmatig is te verwijderen. Wanneer ik op de Noorse hoogvlaktes een hoopje sneeuw wil mobloggen kan ik mijn nummer niet even wissen dus. Vervelend, want mijn mobiele nummer houd ik liever prive. Wanneer ik Photobucket gebruik om te mobloggen dan stuurt deze netjes alle afbeeldingen naar de feed en die worden dan ook netjes geplaatst. Ook elke keer het Vodafone logo dus. Wat dan ook netjes bovenaan komt te staan. Vandaar dat ik in mijn feed op dit weblog 2 items laat zien. En helaas geen tekst te plaatsen via Photobucket. Wanneer je een afbeelding niet ziet komt omdat ik die heb verwijderd inmiddels. Ik ben aan het opruimen geweest.

Wat ook kan is dat ik zelf meerder foto’s in 1 MMS verstuur zodat er meerdere foto’s tegelijk worden geplaatst. Ook wel leuk, maar niet allemaal te zien dus in de feed dan. En meerder items laten zien hiero vind ik ook geen optie.

Dus voor de liefhebbers die toch mijn moblogjes willen volgen… hier is de feed zodat je die zelf ergens kunt neerzetten. En zo kun je dan elk hoopje sneeuw, bloemetje of zonsondergang, welke ik ga mobloggen, volgen.

HannyMoblog's

↑ Pak deze Headline Animator

Ik kan natuurlijk ook een nieuwe telefoon gaan kopen, maar daar ligt het niet aan ben ik bang. Ik heb geen abonnement (meer) maar een prepaid… ik denk dat het daar aan ligt dat ik geen moblogjes als blogberichtjes kan posten.

4 Comments

 1. Marmod
  Posted 2 juni 09 at 19:42 | Permalink

  Ik zie dus echt geen logo van Vodafoon. Is toch prima zo?! Je moblogs staan in elk gevaal in mijn feedreader. Leuk!!!

 2. admin
  Posted 2 juni 09 at 19:53 | Permalink

  Ja, die logo’s heb ik inmiddels gewist. Wanneer ik de volgende moblog via de mobiel stuur dan staat er weer eentje…
  Mooi! Dan blijf jij in ieder geval op de hoogte vier weken lang 😀 Moet ik wel moblogjes sturen. Ik weet niet eens of dat wel lukt vanuit het buitenland LOL

 3. Marmod
  Posted 3 juni 09 at 09:18 | Permalink

  O vandaar. Ja nu zie ik ze. Ja ik zou daar ook van balen, maar laat maar lekker staan, want ik wil wel van je vakantie meegenieten natuurlijk.

 4. Posted 10 januari 18 at 21:51 | Permalink

  autocad circle command
  autodesc
  autocad student pricing

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*