Het plakboek erbij geplakt.

plakboek Mijn plakboek is door de laatste provider-verhuizing een beetje losje inelkaar gaan zitten. Ik  heb de gok gewaagd. Alles wat ik kon redden heb ik op dit weblog geplakt. En dat is redelijk goed gegaan (hoop ik).  Bovendien heb ik dit weblog heel erg simpel gehouden en ben met de default-template aan het prutsen geslagen. Ik blijf natuurlijk doorprutsen met layouts enzo, maar ik ben er nu zolangzamerhand wel achter dat al die leuke templates de nodige mankementjes hebben. Daarom, lekker simpel. Dus al mijn plaksels en frutsels zullen ook hier worden geplakt en niet meer in mijn plakboek. Het oude plakboek blijft wel gewoon staan overigens.
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=921
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: