Meer stempelen met foam

Op internet kwam ik de “magic stamp”, ook wel genoemd “penscoreblok” tegen. Leuke stempels kun je daarmee maken. Ook kwam ik dit filmpje tegen. Ik dacht natuurlijk “die wil ik ook”. Maar in een dorpje kun je niks krijgen op dat gebied en online viel het ook ietwat tegen. Maar zelf iets uitvogelen is ook erg leuk. Kwalitatief zal het zo goed niet zijn, maar je kunt er toch wel lekker mee knoeien en het kost wederom bijna niks.

Wat heb ik gedaan. Een blok foam had ik niet, dus heb ik van een velletje foam maar een blokje gelijmd. Een stuk of 5 velletjes van 8 x 6 cm dik. De fohn erop en proberen maar. Met elastiekjes, knopen, enz. Daar heb ik eerst niet mee gestempeld maar de indrukken weer weg-gefohnd. Ik wilde iets met vrijdag de 13e. En ik wilde ook proberen of het ook zou lukken wanneer je met een embosse-pen er in kon tekenen. Nou, dat kan dus. Als eerste heb ik een spinneweb getekend, daarna een laddertje. Het laddertje heb ik weer weg-verwarmd en in spiegelschrift “Black cat” geschreven. Daarna eventje wat dingetjes uitgeprobeerd met gesso, krijt, stempelinkt en een babydoekje.
Mijn achtergrond voor “vrijdag de 13e” ziet er dan ook ongeveer zo uit.  Zo in de loop van de komende dagen wil ik nog veeeeel meer proberen met dit foamstapeltje.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*