Welkom

17-10-2010

Welkom op mijn poppenhuisminiaturen-weblog.

Poppenhuizen en miniaturen maken is al meer dan 20 jaar een liefhebberij van mij. Al moet ik eerlijk bekennen dat het actief bezig zijn met deze hobby zo nu en dan een poosje stil ligt. Helemaal stil nooit, omdat ik wel altijd bezig ben met kleine projecten en bloemetjes bedenken + maken. Ooit had ik een huis (het kartonnen huis van Wim Kros). Maar dat is door het vele verhuizen en verplaatsen uitelkaar gevallen. Het was nog niet af, maar de moed ontbreekt mij om ermee verder te gaan. Eigenlijk houd ik me alleen maar meer bezig met kleine projecten.

Vanaf ongeveer 1995 sta ik zo nu en dan ook op beurzen (alleen in het noorden, zie beursinfo) en in 2006 ben ik voorzichtig begonnen met de verkoop op mijn website van o.a. eigengemaakte miniatuurtjes, workshoppakketjes bloemen en ponsfiguurtjes. Ook staan op deze website diverse werkbeschrijvingen van bloemetjes, mijn spekkast (een oudje) en diverse andere uitvindsels. Omdat niet iedereen de juiste ponsjes had en ander materiaal om bloemetjes te kunnen maken ben ik begonnen met deze online-verkoop. Update: Vanaf 2014 verkoop ik geen miniaturen(pakketjes) meer. Ook sta ik niet meer op miniaturen/poppenhuisbeurzen.

Mijn maaksels, bedenksels en wat al niet wat te maken heeft met mini plaatste ik op mijn weblog trompke.punt.nl. Vanaf nu ga ik ook hier zo nu en dan wat plaatsen hoop ik. Ik zal in ieder geval proberen ook zoveel mogelijk berichten van dat punt.nl weblog hier neer te zetten. Maar dat kost enige moeite en tijd. En tijd heb ik alleen wanneer ik zin heb 😉 (update: alle berichten staan hier al :))

Nog een hobby van mij is het maken en vullen van art-journals, altered books en ander “kwak & plak” werk. En dat alles, plus mijn privé-belevenissen en nog meer hobby’s staan op mijn privé weblog. Ook kun je mij volgen op twitter 😉

Reageren kan op berichten. De link naar de laatste berichten zie je in het zijmenu. Ook het archief kun je raadplegen al staat daar nog niet veel op dit moment.

Veel plezier op dit poppenhuisminiaturen-weblog!

Hanny Tromp

Je kunt ook in mijn gastenboek schrijven…

In nummer 21 van
“Dolls House Nederland”
(http://www.dollshousenederland.nl/ of http://www.dhn.nu)
staat een artikel (blz.30) met bouwtekening en omschrijving van mijn spekkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *