Zonnestraaltransformer

Dat heeft ie uitgevonden. Mijn miniatuur-uitvinder. Zijn huis is nog niet klaar (of is het haar huis??? ), maar dat maakt ‘m niks uit. Het uitvinden moet doorgaan. Een zonnestraaltransformer. Wat dat ding precies doet is me niet duidelijk, maar dat ie zonnestralen opvangt en daar wat mee doet begrijp ik nog wel. Verplaatsen kan hij de zonnestralen ook. Moet toch maar eens goed de tekeningen gaan bestuderen. Maar waar hij die heeft gelaten? Moeilijk te doorgronden die man. Of vrouw… dat kan ook. Heb het wezen nog niet goed kunnen observeren. Hij/zij is ’s nachts bezig en behoorlijk schuw…

 

 

 

 

.

 

2 thoughts on “Zonnestraaltransformer

  1. Loes

    wat een geweldig apparaat lijkt me dit. Ik ben benieuwd wat zij… of hij dan kan ook, nog meer gaat uitvinden

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *