Net gemist…

Ik was op mijn hobbykamertje bezig met het maken van een hanggeranium… hoor ik gerommel beneden. Ik denk “Wat is dat?” en loop de trap af. Hmmm… niks te zien. Zoals ik meestal doe kijk ik even naar de pc die altijd aan staat (behalve ’s nachts dus) en tot mijn verbazing zie ik daar de uitvinder (daar kwam ik later pas achter) staan kijken naar mijn webpagina. Vlug met mijn mobieltje geprobeerd hem/haar/het op de foto te krijgen. Jammer, Hij/zij/het was te snel. In de haast heeft deze uitvinder iets verloren… vandaar dat ik bijna wel 100% zeker weet dat het de uitvinder was.

Hier de fotootjes…

 

5 thoughts on “Net gemist…

 1. Loes

  doet me hevig denken aan een bril… zo eentje waarbij je kan ficussen op super kleine radartjes en schroefjes. Jammer dat je hem net niet op de foto kreeg!

  Reply
 2. sija

  Hallo Hanny.heb je een nieuwe blog? ik zag deze op facebook .Ik zelf kon niet overweg met de punt,dus heb ik ook een andere blog gemaakt

  http://www.bloggen.be/sya/ af en toe kom ik nog op facebook .
  Poppenhuiskladblog snap ik even niet meer.Door de veranderingen van punt is bij mij alles veranderd.Hanny van mij een groet dagg sija

  Reply
 3. Elizabeth S.

  Your flowers are quite lovely! The forsythia is very well done and the other floral bouquets are wonderful! I think that your steam-punk eye glasses are so cool!
  elizabeth

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *