Oude wasmachine

Tijdens de kerstdagen zo nu en dan even naar mijn hobbykamer gevlucht om de laatste kwastjes verf en kloddertjes lijm aan te brengen op de wasmachine. Een workshopje van Sylvia (Lutjeboudel). Erg leuk om te maken met een prachtig resultaat. De machine staat naast het kraantje op de binnenplaats achter de vergeten kerstkraam. De was is echter ook vergeten. Het water is inmiddels opgedroogd en de schone was is inmiddels niet schoon meer. Ook hebben de nodige motten en ander ongedierte de inhoud van de machine enigszins bewerkt en aangevreten.

2 thoughts on “Oude wasmachine

 1. Maria

  Heel mooi, je vergeten Kerst vindt een geweldige scene, zo origineel en mooi gemaakt. Ik vindt het zo knap van je, ik vindt het oud maken heel erg moeilijk.
  Alvast een fijne jaarwisseling en ik wens je veel geluk en gezondheid in 2012
  Liefs
  Maria

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *