Stukje verder… vergeten kerst

De 2 hoekjes staan nu in de kamer. Nog niet helemaal klaar, maar voorlopig even een stop. Er zijn nog ideeën en spulletjes genoeg, maar het 1:1 kerstleven gaat wel door en gezien ik met een kerstkindje ben getrouwd moet er nog heel wat gebeuren voor 1e kerstdag. Ik ga lekker pronken met dat wat af is. De bewoner is inmiddels ook verschenen. Hij lijkt door de kerst heen te slapen. Of is het een zij? Poes ligt met volle buik onder het platje. De muizen hebben even vrij spel. Klanten lopen deze kraam voorbij… er ligt niet veel soeps meer voor de verkoop. Gelukkig is het nog redelijk netjes op het binnenpleintje. Maar of dat zo blijft…

5 thoughts on “Stukje verder… vergeten kerst

  1. miranda gotink

    dit ziet er al heel mooi en doorleefd uit ,blijf het volgen hoor ,zo mooi als dit al is
    gr miranda

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *