Vervolg 1:144 Bellevue-tje

Het is een heel gepriegel maar leuk om te doen. Het stukje pizzadoos begint steeds meer op een 1:144 huisje te lijken. Voor de” gevelbetimmering”  heb ik kleine reepjes plakplastic op een stukje bruin origamipapier geplakt en vervolgens op de gevel “getimmerd”. Hier en daar zit al een kozijn en raam.

Inmiddels is de benedenverdieping  bevloerd en behangen.
Van luciferhoutjes heb ik geprobeerd om een eethoek te maken…
Mijn eerste stoeltje is helaas spoorloos. Ik was heel voorzichtig bezig het stoeltje inelkaar te zetten toen een dikke “nieuwjaarsknal” mij zo liet schrikken dat het stoeltje waarschijnlijk is weggevlogen. Ik heb hem nog steeds niet terug kunnen vinden…
Nog een beetje “bijschuren”, een likje verf en de 1:144 eethoek is klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *