Kadootjes Trui-dag

Toen wij, Margriet en ik, bij Jolande op bezoek waren (zie ook mijn verslagje op mijn weblog) kreeg ik van Margriet ook nog wat toegestopt 🙂

Op 14 december kon ik helaas niet mee naar Trui. Dat vond ik dus helemaal niet leuk, maar ja, soms lukt het gewoon niet. Hebben een aantal dames Margriet een kadootje meegegeven voor mij! Zooo lief! En die kreeg ik dus bij Jolande. Via een behoorlijke omweg dus, helemaal via Belgie.
Van Clari een prachtig vaasje met bloemen
Van Jody een klein mandje met inhoud (bloem, flesje en zakje potporie)
Van Trui speciaal papier voor de plakhobby.
Bedankt lieve meiden voor dit onverwacht genoegen! En we gaan gewoon nog een keertje naar Trui hahaha…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *