Vergeten Kerst…

De afgelopen 2 dagen heerlijk aan het prutsen geweest met een mini-hoekje. Eigenlijk worden het er twee, een buiten- en een binnenhoekje. Ik heb redelijk veel kerstspulletjes en een kerstachtig-iets is er eigenlijk nooit gekomen. Wel een kamertje even “in de kerst” gezet. Maar dat was tijdelijk.

Nu een “echte” dus. Maar wel een ietwat ongewone. Een vergeten en versleten Kerst. In het buitenhoekje komt de kraam van de workshop van Sylvia (Lutjeboudel) met allerlei kerstspulletjes en frutsels die ik probeer “vergeten en versleten” te maken. Lekker kliederen dus. Mocht iemand een kerstgeschenkje gegeven aan mij tegenkomen wat er niet meer nieuw uit ziet… Helaas, dat is de bedoeling 😉 Ik ben nog lang niet klaar maar heb vast even een gedeelte geposeerd om te showen. In het binnenhoekje komt de vergeten Kerstman in zijn kamer… beetje triest misschien, maar ik hou wel van een beetje anders.

 

4 thoughts on “Vergeten Kerst…

 1. Sylvia

  Hoi Hanny,

  In één woord schitterend!!!!!!!!! wat heb jij er een geweldige marktkraam van gemaakt om te \____________/ ga je volgen, ben helemaal verliefd op je uitstraling van je vergeten kerst.
  Ga vooral zo door!

  Liefs Sylvia

  Reply
  1. Hanny Post author

   Dankjewel Sylvia. Lijkt me leuk om “jouw kraam” zo weer tegen te komen. Er zijn er natuurlijk meer gemaakt. Weer eens tijd om op het forum te kijken LOL

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *