Klaprozen 1:1 en 1:12

We zijn nu alweer een paar weken terug uit Frankrijk ( Hier foto’s). Het was weer een heerlijke vakantie en mijn hoofd zit ook weer vol met ideeën van al die inspiratie die ik heb opgedaan. Grote 1:1 ideeën maar ook op schaal, 1:12 in dit geval.

Een van mijn kinderwensen was dat ik ooit in een veld met klaprozen kon gaan zitten. Die wens was ontstaan tijdens het maken van een legpuzzel. Een foto met daarop een Frans huisje in een veld vol rode klaprozen… prachtig. Die wens is vervuld en thuisgekomen kwam ik ook in mijn achtertuintje een aantal klaprozen tegen.

Geen veld vol (dan had ik niet naar Frankrijk gehoeven hè?) maar enkele bosjes zo langs de schutting. Nu een aantal weken later bloeien ze nog steeds.

 

Omdat ook het maken van miniatuurbloemetjes een grote liefhebberij van mij is kon het niet anders dan dat ik klaproosjes wilde maken natuurlijk. Dit zijn ze geworden, 1:12 Zo’n 7 cm hoog 😉

 

One thought on “Klaprozen 1:1 en 1:12

  1. Marian

    Prachtig hè, je ziet ze bij ons steeds meer omdat boeren een strook van de akker inzaaien met wilde bloemen (ook korenbloemen en zelfs een hele baan zonnebloemen) Zo leuk. Je hebt ze schitterend gemaakt, wat moet je daar een engelengeduld voor hebben! Terwijl ik dit schrijf denk ik… zijn die op de onderste foto wel nep? Verwarrend!!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *