My new Challenge on Fridays

Join my weekly challenge. A simple challenge to make an embellishment or page for your (junk) journal. Only one prompt and a suggestion what embellishment to make. Every friday I launch a new prompt on my facebook group. Which you can join too of course and where you can post your conributions, ideas, suggestions, videos, photos and more.
Facebook group: https://www.facebook.com/groups/517527979123913/
(Junk Journal Tutorials, Challenges, Ideas and More)
The first prompt (Friday april 17): Grandma
Suggestion: make a tag
Hashtag #jjec01
Have fun!

Doe mee met mijn wekelijkse uitdaging. Een simpele uitdaging om een embellishment of pagina te maken voor je (junk) journal. Slechts één prompt en een suggestie welk embellishment te maken. Elke vrijdag lanceer ik een nieuwe prompt op mijn Facebook-groep. Waar je natuurlijk ook lid van kunt worden en waar je je bijdrages, ideeën, suggesties, video’s, foto’s en meer kunt posten.
Facebook-groep: https://www.facebook.com/groups/517527979123913/
(Junk Journal Tutorials, Challenges, Ideas and More) 
De eerste prompt (vrijdag 17 april): grandma (oma)
Suggestie: maak een tag
Hashtag # jjec01
Veel plezier!

Collage Challenge

Margarete Miller heeft een wekelijkse 5-prompt-challenge, 5 prompts en een bonus om een collage te maken. Erg leuk om te doen.
Heb er 16 af nu, waarvan ik hier de eerste 11 laat zien. De rest is, wat video op youtube aangaat, nog niet gepubliceerd.
Op Youtube staan de prompts.

De playlist op Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLy7Uu7Lc2MePVhuZVeEK1GzrhaY2k6Hnp

Embellishments, Pockets en Trims

Bezig geweest met het maken van allerlei pockets, embellishments enzo. Enthousiast geworden van een aantal filmpjes hier en hier, mijn grote bult scraps, kantjes en draadjes gepakt en aan de slag gegaan. Heerlijk ontspannend om te doen.

December Daily 2018 – Dag 19 t/m 31

Ik had weinig tijd om te posten enzo, dus gooi ik de laatste DD’s op een bult en plaats de foto’s alleen. Wanneer je alle video’s wilt bekijken… hier is de playlist.

December Daily 2018 – Dag 14

December Daily 2018 – Dag 13

Elke dag een pagina maken is best wel intensief. Daarom doe ik dat dus ook niet. Het is vandaag de 14e en ik heb t/m dag 16 vooruit gewerkt. Eerst moest ik inhalen, en nu ben ik al vooruit. Maar er komen drukke dagen aan. Dus voelt het een stuk rustiger wanneer ik vooruit heb gewerkt. Het journalen doe ik toch op losse kaartjes, dus die kan ik later invullen.

Video dag 13:

De foto: