Monthly Archives: augustus 2009

Heerlijk bezig geweest in mijn Art-Journal

Een paar weken terug heb ik zelf een boekje gebonden. En een nieuw Art-Journal was geboren. In dit journal plak ik alle mijmeringen (musings) of wat me maar invalt op momenten dat ik bezig ga. Het journal heet dan ook Musings. Heerlijk om in dit journal te werken met pagina’s van allerlei soorten papier en knipsels. Ik heb ook een gelijksoortig journal dat ik in ga binden d.m.v. gaatjes en ringen, maar dit is dus een genaaid exemplaar. Wel spannend om te doen, want je moet het doen met dat wat je voor je neus krijgt. Ik probeer zoveel mogelijk niet na te denken en “klakkeloos” iets te maken. Best wel moeilijk, maar ook heel verrassend.
Hier het begin en een 2e spread, vandaag gemaakt tussen de bedrijven door…

begin800

planner800

Ik als gastvrouw,

garfield-bbq_gifdat is echt een ramp. Vind ik zelf dan. De organistatie van een buurt BBQ deze avond is voor onze rekening. Er spoken al weken salades, plastic bordjes, bestek… bladibla… in mijn hoofd. Vlees en drankjes doet Hannyman. Dus een makkie voor mij toch?
Het is alleen iets waar ik dus helemaal niet goed in ben. Verjaardagen ook, ik sla ze liever over. Ben ik dan niet sociaal of gastvrij? Ja, dat ben ik wel, want “onverwachte” bezoekjes of aanloop, daar zit ik niet mee. Het is zo dat ik dus wekenlang met een bepaalde spanning loop. Belachelijk vind ik zelf, maar ik krijg het niet weg. Geen redelijk argument wat dat voorelkaar krijgt. Ik heb er een hele rij.
Het hoort bij me, en dat accepteer ik dan maar. Gelukkig kan ik er wel van genieten waneer ik dan lekker zit te peuzelen en te kleppen op de feestelijkheid zelf. Alleen vind ik dan soms de volgende ochtend die heerlijke salade of hapjes in de koelkast die ik gewoon vergeten ben op tafel te zetten…

Ooit…

… wordt het wel wat…
DSC00315

DSC02012k

Kermisplak

Geïnspireerd door voorgaande berichtje…

kemis2

My room with a view

DSC02006

We mogen weer deze week. Meegenieten van de kermis, braderie en andere feestelijkheden. We hebben zowaar een feestpaal in de voortuin en Andre Hazes doet de hele week gratis zijn best. Elke avond… “De hoogste tijd….”
De stoeltjes staan klaar voor het huis voor de aanloop, een paar zakken frietjes en ijsjes in de vriezer, de koffie bruin. Gezellig!!!!

Zucht…

Caravan pimpen – 2

De sloop vordert langzaam. De keuken is er uit, de badkamer (haha) ook. Ik heb een gedeelte van de keukenkastjes laten zitten als basis voor een tafel. Alles zit muurvast met nieten dus ik laat een hoop zitten. Ook de kachel ben ik bang. Die doet niks meer, maar wanneer ik die ga slopen heb ik een groot gat in de vloer. En zo handig ben ik nu ook weer niet.

DSC00314

Ik heb besloten dat ik het in blauw/lila tinten ga proberen, en ik ga iets met lavendel doen. Vanmiddag ben ik naar de kringloop geweest en heb een paar leuke lijstjes en een stofje in blauw/lila tinten gescoord. Heb nog een oud krukje en een wit stoeltje. En nog een lichtblauw matje. Ik doe zo nu en dan een beetje en zit nu veel minder vaak achter die pc en floep ook eerder vermoeid mijn bed in. Morgen ga ik het een en ander in de grondverf zetten.

DSC00313

De foto’s zijn niet erg duidelijk helaas. Volgende keer neem ik ze weer met mijn toestel i.p.v. met mijn mobieltje.