Monthly Archives: oktober 2008

Online…

Mijn nieuwe speelgoed heeft zijn openbare première gehad. Afgelopen maandag een online-workshopje gegeven bij de online-miniclub. En ja, de cam was ook online… Met mijn ongemanufactureerde handen met ongelijk geknipte nagels wereldwijd op het net.
Ik vond het leuk en de dames die mijn cam konden zien ook. Chatten is niet zo mijn ding, maar dat ging redelijk goed.
Nu ga ik binnenkort zelf mijn chatruimte de ether ingooien met daaraan vast de cam. Ga ik zo nu en dan lekker online freubelen en misschien ook wel workshopjes geven. Wie weet…

20081030_164701_1_copy1

Plaquest – Herfst

Zo struinend op internet kom je allerlei kunstwerkjes tegen. Hier een collage daarvan.

Nieuw speelgoed

Ja, TABAK! is over en uit. Ben nog steeds niet echt uitgerust en afgekickt. Maar dat valt ook niet mee wanneer je al die uurtjes film op een DVD moet persen. ;-) Foto’s, filmpjes etc. kun je vinden hier en hier…..

Maar ik ben ook weer met andere dingen bezig hoor. Zo heb ik een paar dagen ziek in bed doorgebracht. Niet erg ziek, maar te lamlendig om uit mijn bed te blijven. De laptop mee en dan, wanneer het even mogelijk is, lekker bezig met mijn nieuwe Plakboek-weblog.
Nu ben ik weer op de been en ik heb meteen mijn nieuwe speelgoed gehaald. Een Network camera.

product-884307

Een webcam direkt op het modem aan te sluiten zodat je beelden in normale snelheid op internet krijgt. Omdat ik straks een online workshopje ga geven, en in de toekomst dat vaker wil gaan doen, heb ik ‘m aangeschaft. Hij is geinstalleerd en je kunt ‘m hier zien, wanneer ie aan staat dan. Zo niet dan kan hij de pagina niet vinden. Wat je ziet, als hij aan staat,  is een stilstaand beeld. Je moet eerst ActiveX aanklikken (eventueel eerst installeren), en dan kun je kijken. Niks bijzonders te zien hoor, een vaste plek heeft ie niet. Straks, morgen, volgende week… hij reist nog door het hele huis denk ik. Moet vanalles uitproberen toch? Wanneer er iets bijzonders valt te webcammen, dan meld ik dat wel eventjes :-)

Reacties:

Je optredens zijn dus achter de rug. Ik hoop dat het een succes was … en ja dat je dan een paar dagen al je energie weer op moest laden is natuurlijk niet zo gek (op jouw leeftijd hhahha)

ohhh de klok loopt ;-) Da’s handig, als ik de tijd kwijt ben kom ik ‘m bij jou zoeken! En ja een workshop geven is zo wel heel duidelijk, Goed van je!
Marmod (Email) (URL) – 16 10 08 – 14:43

PlaQuest – Papier hier

Ik zat te staren naar de opdracht. Net als bij de voorgaande trouwens… helemaal niks. Ik geloof niet dat ik de enige ben op dit moment. Zou het iets met de tijd van het jaar te maken hebben? Of zou ik mijn kruid(t?) allemaal verschoten hebben bij het inelkaar prutsen van dit plakboek-weblog?

PlaQuest – Ik hou van…

Mijn eerste gluebook pagina. Ik heb nauwelijks plek om te knippen en te plakken, maar het is gelukt. Leuk werk haha… Ik ben besmet….

De 1e plaquest (opdracht) van het PLAKBLOG was “rare vogel”. Deze staat ergens op het Plakblog.
De 2e “Ik hou van…”. Mijn bijdrage van de 2e plaquest…

MU – Gat en Geitenwol

Ik smokkel een beetje… 2 vliegen in 1 klap. Mijn bijdrage van de uitdaging van september en oktober.