Monthly Archives: februari 2010

Art journal – woorden

Mijn bijdrage voor de PlaQuest van deze week.

gedachten600

K&P Art journal – Kind

kenPJournal300

De eerste dubbel-pagina gemaakt in mijn nieuwe zelfgemaakte Kwak & Plak journal.

kindinje800

MU “Dubbel”

MUdubbel_Hanny800Vandaag 2 boeken gebonden en terwijl die liggen te drogen snel nog even iets geplakt. De Maanduitdaging “dubbel” van februari. Bij dubbel moet ik meteen aan mijn eigen ogen denken. Zodra die bril van m’n neus gaat of wanneer ik moe ben ga ik meteen scheel kijken en dus dubbel zien… Ik weet niet beter. Vanaf mijn 8e jaar draag ik al een bril. Tegenwoordig heb ik ook lenzen, maar wanneer ik die in heb mis ik dat brilletje meteen. Voelt zo kaal….

PlaQuest “tekst collage”

Het resultaat van mijn bijdrage aan de PlaQuest van deze week.

collage800

Ik heb inmiddels zoveel oude kaarten, boeken, schriften en weet ik wat al niet meer… Daartussen zat een oud biologieschrift van een voor mij onbekend persoon. Heb er gewoon een (laatste) regel uitgeknipt en daarbij heb ik meer materiaal gezocht, een oude verjaardagskaart, een stukje uit een oude krant over bijen, een paar poezieplaatjes, een paar grasstengeltjes (denk ik) en knutselpapier.

MU “zelfbeeld”

Dat viel niet mee om iets te bedenken en naar jezelf te kijken. Ik kijk liever naar een ander…
Maar hier is ie… compleet met snippertjes spiegel zodat ik goed naar mezelf kan kijken. Doe ik niet hoor, vind ik niks aan, maar…. het kan….
De MU van januari 2010 met als thema “zelfbeeld” (bedacht door Margriet)

zelfbeeld_Hanny800

PlaQuest “pagina 27”

Ben behoorlijk achterop geraakt met plakken omdat ik zo’n 6 weken niks op dat gebied heb gedaan. Andere bezigheden en wederom opruimen van de kamer. De kast viel bijna om vorige week, dus heb ik alles er uit moeten halen en reorganiseren. En telkens kwam ik die pagina 27 weer tegen. Die had ik na het lezen van de plaquest-opdracht meteen uit een willekeurig tijdschrift gescheurd en die wilde ik dan ook gebruiken.

Heb ‘m nu maar gemaakt dan. Moeilijk op gang te komen na die plakstilte… startproblemen met de inspiratie en “het gevoel”. Ik hoop dat dat snel weer beter gaat worden.
Allereerst een foto van de pagina (uit een Flow) zoals deze hier een aantal weken rondslingerde.

pag27

Een pagina ter grootte van een A4 en dus de helft te groot voor mij. Heb daarom niet de hele pagina gebruikt. Dit is het resultaat.

27_800