Monthly Archives: oktober 2010

Puzzelen

Is leuk… Maak dit kloppend door 2 tekens te verplaatsen. Draaien mag. Marmod heeft me warm gekregen voor Mzsteriax 8. Pffft….

Wreck this journal – Walk en climb high

Vanmiddag met de kinderen en kleinkinderen het WTJ uitgelaten. In Bakkeveen de auto geparkeerd, naar de uitkijktoren wandeld met het WTJ aangelijnd. En natuurlijk vanaf de uitkijktoren het onfortuinlijke boek naar beneden gesmeten. Emma (3) moest wel even worden uitgelegd dat dit alleen met het WTJ mocht en het niet de gewoonte was boeken zo te behandelen. Of ze dat goed heeft begrepen is even afwachten…

IMAG0160IMAG0161IMAG0163IMAG0164foto 1foto 3IMAG0165IMAG0167

iPad hoes

Men neme een toilettas (Action € 2,--)

Men neme een toilettas (Action € 2,--)

Sloop het geheel

Sloop het geheel

Naai alles weer inelkaar maar dan anders...

Naai alles weer inelkaar maar dan anders...

Et voila.... een iPad hoes.

Et voila.... een iPad hoes.

Met een extra zakje voor de lader. Binnen in de ex-toilettas zitten ook nog vakjes voor het oortelefoontje en een schoonmaakdoekje.

De sluitingen zijn van klittenband. Voordat je alles weer inelkaar zet kun je de stof eventueel opleuken met van alles. Ik heb het simpel gehouden met alleen een hanger. Maar dat kan nog veranderen…

Pink Ribbon

DSC03138Hier kwam Hanny jr. (8j) mee aanzetten. Ze verzamelt allerlei frutsels voor mij. “Kan beppe mooi gebruiken bij het plakken”. Ze heeft geen weet van Pink Ribbon en zo legt ze het voor me neer… Toeval?