Tussendoortjes…

Wanneer ik bezig ben met het monteren van een film, dan ben ik uuuuuuuuuuuuren zoet. Met mijn notebook op schoot plakken en knippen in Adobe Premiere. Mijn “studiootje” in de keuken ligt bezaaid met snoeren, camera’s en andere zaken die nodig zijn. Nu ben ik bezig met een touwreportage. In mei al gefilmd en het moet nu echt de deur uit zolangzamerhand. Zo tijdens het renderen van beelden en het opslaan van de gedeeltes film floep ik het internet even op. Ik wandel door de digitale-Ikea-winkel, bewonder prachtige ATC’s en nieuwe mini-creaties van anderen. Ik timmer hier en daar wat aan mijn websites. De post even binnenhalen en lezen. Mijn teksten even doornemen van het Openluchtspel wat in september wordt opgevoerd. Wat een leventje…

aaklein

Maar…. ik kan beter niks tussendoor doen! Het valt mij op dat ik altijd iets anders wil gaan doen, dan dat waarmee ik bezig ben. Ik kan bijna niet wachten tot de film af is en de DVD’s zijn gebrand. Ik wil mini-en, ATC-en, naar Ikea,  en en en…. Waarom eigenlijk? Dat wat ik nu doe is echt geweldig om te doen. Ik ga zometeen ook nog een clip maken voor het bruidspaar. De muziek en beelden zitten min of meer al in mijn hoofd. De mp3 van Vinzzent is al geimporteerd in Premiere. Best wel een gaaf muziekje. Soms heb ik een clip-opdracht waarvan ik de muziek niet vind om aan te horen… dat is minder leuk.
Ik ga straks ten midden van alle snoertjes een potje eten koken en dan tussendoor even “clippen”. Zou het helpen?

Typisch zondag ;-) Ik ben ook aan het heen en weren. Even ATC-tje maken (weer een nieuwe af) foto’s updaten op mijn site, ondertussen een kast zoeken op het internet, oh nog even een foto maken voor mijn log, er komt een bestelling binnen van bol.com (mijn 2e hands boeken verkoop), faktuurtje uitdraaien en ha weer een mail van iemand die op dit moment haar meubels aan het pimpen is.


Reacties:


Eind van de dag denk ik dan: Weer een zondag om, en ik heb niks gedaan. Heerlijk dat pjoetergepruts;-) Doei, ik ga wat in de pannen gooien!
Marmod – 10 08 08 – 17:51

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*