Nieuw speelgoed

Ja, TABAK! is over en uit. Ben nog steeds niet echt uitgerust en afgekickt. Maar dat valt ook niet mee wanneer je al die uurtjes film op een DVD moet persen. ;-) Foto’s, filmpjes etc. kun je vinden hier en hier…..

Maar ik ben ook weer met andere dingen bezig hoor. Zo heb ik een paar dagen ziek in bed doorgebracht. Niet erg ziek, maar te lamlendig om uit mijn bed te blijven. De laptop mee en dan, wanneer het even mogelijk is, lekker bezig met mijn nieuwe Plakboek-weblog.
Nu ben ik weer op de been en ik heb meteen mijn nieuwe speelgoed gehaald. Een Network camera.

product-884307

Een webcam direkt op het modem aan te sluiten zodat je beelden in normale snelheid op internet krijgt. Omdat ik straks een online workshopje ga geven, en in de toekomst dat vaker wil gaan doen, heb ik ‘m aangeschaft. Hij is geinstalleerd en je kunt ‘m hier zien, wanneer ie aan staat dan. Zo niet dan kan hij de pagina niet vinden. Wat je ziet, als hij aan staat,  is een stilstaand beeld. Je moet eerst ActiveX aanklikken (eventueel eerst installeren), en dan kun je kijken. Niks bijzonders te zien hoor, een vaste plek heeft ie niet. Straks, morgen, volgende week… hij reist nog door het hele huis denk ik. Moet vanalles uitproberen toch? Wanneer er iets bijzonders valt te webcammen, dan meld ik dat wel eventjes :-)

Reacties:

Je optredens zijn dus achter de rug. Ik hoop dat het een succes was … en ja dat je dan een paar dagen al je energie weer op moest laden is natuurlijk niet zo gek (op jouw leeftijd hhahha)

ohhh de klok loopt ;-) Da’s handig, als ik de tijd kwijt ben kom ik ‘m bij jou zoeken! En ja een workshop geven is zo wel heel duidelijk, Goed van je!
Marmod (Email) (URL) – 16 10 08 – 14:43

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*