Online…

Mijn nieuwe speelgoed heeft zijn openbare première gehad. Afgelopen maandag een online-workshopje gegeven bij de online-miniclub. En ja, de cam was ook online... Met mijn ongemanufactureerde handen met ongelijk geknipte nagels wereldwijd op het net. Ik vond het leuk en de dames die mijn cam konden zien ook. Chatten is niet zo mijn ding, maar dat ging redelijk goed. Nu ga ik binnenkort zelf mijn chatruimte de ether ingooien met daaraan vast de cam. Ga ik zo nu en dan lekker online freubelen en misschien ook wel workshopjes geven. Wie weet... 20081030_164701_1_copy1
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1038
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: