Canadian Tenors

Een paar keer per jaar ga ik samen met mijn stiefmoeder naar de schouwburg. Vaak klasieke concerten, opera’s, maar ook BZN en andere voorstellingen die ons wel wat toelachen. Nu ben ik niet een mens wat ’s avonds nog veel energie heeft en meestal is het een hele opgaaf om mij ertoe te zetten om te gaan.

20071123-tenors512_copy1

Zo ook gisteravond. Een avondje Lawei in Drachten, naar de Canadian Tenors. Geen flauw idee wie dat waren en wat hun repertoire zou zijn. Eigenlijk ging ik alleen mee als gezelschap en chauffeur. Maar wat ben ik blij dat ik ben gegaan…. moooooooooooiiiiiiiiiiiiii…..
Ik heb ontzettend genoten, wat een stemmen zeg! Pavarotti en Andrea Bocelli geëvenaard. Ze hebben onlangs nog met Andrea gezongen tijdens een concert ergens in het Midden Oosten.
De avond was zo om en ik heb nog een tijdje zitten nagenieten… helaas vergeten een cd te kopen…. Hier een liedje, Home I’ll Be, van hun cd.

Home I’ll Be

Hier een filmpje van hen op Youtube…

Reacties:

Dat is vaak , als je energie op lijkt en je besluit toch te gaan dat je blij bent dat je het toch gedaan heb. Home I’ll be is mooi zeg. Ik kom zowaar in kerststemming. Trouwens het is ook niet naar om naar te kijken, die mannen ;-)
Marmod (Email) (URL) – 12 11 08 – 13:16

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*