Daar sta je dan…

… met Piet Paulusma.

piet

Gisteravond, 12 november, stond de hele santakraam voor mijn deur. Toevallig gingen we naar buiten en zagen Piet P.
Tegenover ons staat een gebouw waar een vogeltjestentoonstelling werd gehouden en dat was Piet zijn lokatie deze keer. Binnen zaten alle vogeltjes en de opnames voor die avond (Hart van Nederland 22:30 uur) waren al gemaakt. Piet stond buiten en er werd nog het een en ander opgenomen voor andere zenders en promotiemateriaal. Inmiddels waren ook mijn dochter Hillie en mijn 2 kleinkinderen Hanny en Henk gearriveerd. We spraken even met Piet over de opnames en hij zei dat er nog meer werden gemaakt. Niemand had dat blijkbaar in de gaten en iedereen was inmiddels vertrokken. Hanny kwam regelrecht van een feestje en was vrolijk geschminkt als tijgertje. Dat stond Piet wel aan. “Jullie kunnen mooi bij mij gaan staan wanneer zometeen de live-uitzending is”, zei Piet. Het beetje volk wat er nog was werd rond Piet neergezet. Nou, daar sta je dan…. te staan…. Ik kon mijn lachen bijna niet inhouden. Het was zo’n dom gevoel en ik zag er niet uit! Een stomme grijns en een vet pluk haar op mijn hoofd en een paar felle lampen recht in je ogen. Ik heb het filmpje een paar keer bekeken en ik schiet telkens weer in de lach. Hanny (kleine) staat te wiebelen met haar schminksnoet, Henk staat voor Piet en vindt het reuze spannend. Hillie staat schuin achter mij naast Piet en hoort het in Keulen donderen en ik (grijs jasje) sta links van Piet, wat dom te kijken naar niks…. Ik was een beetje achteraan gaan staan, maar Piet’s hulpjes gingen schuiven en trekken en ik werd vooraan neergeplant. Maar eerlijk is eerlijk, een beetje leuk vond ik het wel…

Reacties:

Hoi hoi,
we heben net samen het filmpje bekeken. Geweldig in 1 woord!!!!!! Vooral Henk en Hannie met hun uitgestreken gezichten.
Worden jullie al herkend op straat?
marieke, henk en Emma (Email) – 14 11 08 – 11:15

Waaaaaaaaaah Hanny, lachen dit! Wel jammer dat op een gegeven moment heel nederland over je gezicht schuift ;-)

Welkom bij de club, van TV sterren (h) duh ik hoop dat JIJ hier geen trauma aan over houdt. Oant Moarn … uh straks!
Marmod (Email) (URL) – 17 11 08 – 12:32

ik zal hem later bekijken, kreeg net een herinnering dat we bijna over onze limiet van de maand heen zijn dankzij alle filmpjes van Twilight die Jasmine heeft bekeken, eerst met hoofd computers overleggen wat nu.
Maar ik ben wel stiknieuwsgierig!

Groetjes van Jolande
Jolande – 17 11 08 – 16:04

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*