Award – Premio al esfuerzo personal

esfuerzo_personal1 Van Ingrid kreeg ik deze Blog Award. Als reden daarvoor geeft ze het volgende comentaar: "omdat ik haar blog altijd heel graag lees. Hanny heeft een heel prettige manier van schrijven. Gewoon lekker onderuit zakken en lezen dus." Bedankt Ingrid. Ik mag 'm nu doorgeven aan 6 Blogs.... Dat wordt even flink bloglezen.... --- Reacties: Gefeliciteerd …... En het sneeuwt hier …... gezellig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marmod (Email) (URL) - 08 12 08 - 12:31 gefeliciteerd inderdaad!! Marmodteke heeft het over sneeuw, waar dan? oooo jaaaa ik zie het … he lekker sneeuw!! leuk!!! Gadisa (Email) (URL) - 08 12 08 - 17:07
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1060
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: