40 Jaar geleden…

dsc00509… bewerkte ik deze schoolagenda’s, schreef ik in een dagschrift en kreeg ik echte brieven…
Ik heb ze tijdens het opruimen terug gevonden. Vier oude schoolagenda’s van de jaren 1968 t/m 1973, een oud dagschrift uit 1968 en een aantal brieven met een postzegel van 25 cent erop. Dat wordt herinneringen ophalen de komende tijd. Naast mijn opruimwerkzaamheden zo nu en dan even mijmeren over toen.
In 1968 was ik 14 jaar, net mijn 1e horloge gekregen op mijn verjaardag en cupmaat AAAAA. Korte minirokjes en eeuwig verliefd. Er zit zelfs nog een brief tussen de stapel die ik zelf heb geschreven aan mijn grote onbeantwoorde liefde van toen. Heb ‘m nooit verstuurd dus….

Reacties:

Och wat leuk dat je dit heb terug gevonden maar bovenal dus ook bewaard!
gezellig met een pot thee en maar mijmeren over dat meisje van toen … ik hoop dat je er met veel plezier doorheen zal bladeren ….

trouwens … AA AAA ik wist helemaal niet dat, dat bestond … weer wat geleerd 😉
Gadisa (Email) (URL) – 08 12 08 – 17:06

Gaaf!!! Ow ik zou willen dat ik ze nog had. Je zag erg tegen het opruimen op, maar dit zijn toch wel schatten om te vinden toch???

(pfff Gadies, wat ben jij een uitslover, zeker met grote geboren???)
Marmod (Email) (URL) – 08 12 08 – 20:39

@Marmod:kijkt echt heel verbaasd ehm heb ik iets gemist? … als ik iets verkeerds heb geschreven sorry dan 🙁
Gadisa (Email) (URL) – 17 12 08 – 11:21

Ik heet dan wel geen Marmod (Marmod ook niet trouwens…) maar ik heb het vermoeden dat dat op cup AAAAAA slaat… ;-)
Hanny (Email) – 17 12 08 – 12:05

@ Hanny: oooh maar dat snap ik wel, begreep alleen niet waarom ik een uitslover werd genoemd, ik wist het bestaan er gewoon echt niet vanaf en bedoelde niet dat het te klein of te groot of wat dan ook … :-S

maar maak je geen zorgen Hanny, we kennen elkaar langer dan vandaag [marmod en ik] dus dit is geen ruzie ofzo hoor ;-)
Gadisa (Email) (URL) – 19 12 08 – 17:33

Hahahah …..

Het is gewoon hetzelfde als een man zegt: Owww heb je die dan, kleiner dan 20 cm??? Dat is ook een uitslover!
Marmod (Email) (URL) – 19 12 08 – 19:00

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*