5, 6 en 7 December 1969

flow006491

Zomaar een stukje uit mijn RYAM schoolagenda van 1969. Precies 39 jaar geleden keek ik zo tegen de wereld aan. Blij met Sint zijn verjaardag en er was ene Hillie jarig. Weet niet meer welke. Mijn dochter Hillie was het zeker niet. Die was toen nog -10 jaar en geheel onbekend haha… Dat ik die dag vrij was is duidelijk. Niet zo vanzelfsprekend trouwens, want toen ging ik ook nog op zaterdagmorgen naar school. Verliefd was ik blijkbaar ook gezien de “LOVE” naast de ietwat eigenaardige voetnoot en de rode “E” die ook bij een dergelijke uitlating hoort. Aan de prijsvraag heb ik blijkbaar niet meegedaan want nergens is ook maar een kleine notitie daarover te vinden.
Zomaar een momentopname uit mijn jeugd op een stukje papier. Net een foto, maar dan anders…

Reacties:

Ow wat vreselijk leuk. Ik zou al je pagina’s wel willen bekijken ;) Maar in 1969 ook zaterdags naar school?? Ikke niet hoor …. En dat LOVE … zo tekende we dat allemaal volgens mij;) En die E …. stond die voor jouw liefde van 39 jaar geleden?
Marmod (Email) (URL) – 08 12 08 – 20:36

Owwwww sorry ik heb een textile in gebracht zonder dt ik het door had….
Marmod (Email) (URL) – 08 12 08 – 20:37

Ja, dat heb ik ook wel eens bij jouw weblog. Hoe dat nu komt weet ik eigenlijk ook niet.
En zaterdag naar school was voor de “Openbare” scholen. Die hadden woensdagmiddag vrij. Nee die E was ook van LOVE.. De laatste letter van mijn geliefde kan ik niet meer achterhalen geloof ik. Alles is stevig doorgekrast en beplakt wat op hem betrekking had hahaha… Ging niet goed ben ik bang..
Hanny (Email) – 08 12 08 – 20:44

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*