In de pauzes…

… zo tussen de visites en het vullen van de vaatwasser door lekker aan het pjoeteren geweest. Dat wil zeggen, tekenen, scannen en bewerken in Photoshop van allerlei plaatjes letters en cijfers. Ben aan het experimenteren geweest met een nieuwe kop en een eigen lettertype. Mijn handschrift gescant en voila… het true type font hanny.ttf
Kan hier geen demo geven omdat niemand dat font heeft natuurlijk en het dan ook niet kan zien.

Wel een plaatje, dat kan wel…

haanyfont

Ik kan het font nog niet echt gladjes krijgen, maar er wordt aan gewerkt.
Ook de kop is opgebouwd uit allerlei losse tekeningetjes en bewerkt in Photoshop. Ik vind dit echt leuk om te doen en ga zeker verder prutsen. Dit is voor mij pas echte ontspanning.

Zo, dat wou ik even kwijt…

Reacties:

Is zo ontspannend ;-) Daarom heb ik  elke week een andere header …. lekker prutsen. Ik had op mijn oude pjoeter ook mijn eigen handschrift …. jammer dat je dat niet in je log kan gebruiken hè. Ja het kan wel, dan moet je het bestand online zetten, als ik het dan in mijn fonts zet kan ik het zien.

Maar eh, komt er over 2 en een half uur eennieuwe? Ik zie de datum van vandaag.
Marmod (Email) (URL) – 27 12 08 – 21:36

Hartstikke mooi Hanny, ik wou dat ik het kon :-)
Maar ja, dan zou ik nog meer tijd achter de pc doorbrengen, neeeeeeh, misschien toch niet zo’n goed idee ;-)
Margriet – 27 12 08 – 21:57

@ Marmod. Dat online zetten van een font snap ik niet helemaal… of je moet bedoelen dat ik het letterbestand online erbij geef zodat men het eventueel kan installeren. Zou kunnen hè? Wanneer ik het font goed genoeg vind ;-) En ja, er komt een nieuwe kop. Maar ik wacht niet tot 12 uur. Ik zet de nieuwe van te voren of morgenvroeg d’r op.

@ Margriet. Is niet moeilijk Margriet en superleuk om te doen. ‘t Vreet wel tijd ja, maar dat doet de tv ook. Vraag Marmod maar, die is het helemaal met mij eens haha..
Hanny (Email) – 27 12 08 – 22:15

@Hanny: Precies, dat is wat ik bedoel. En ik blijf er voor wakker (ik lieg maar ga Lionel Richie kijken en mee blèren ;-))

@Margriet: Wij prutsen in plaats van boeken lezen ….
Marmod (Email) (URL) – 27 12 08 – 22:30

Ik ga plat en ik heb ‘m d’r al op gezet. :-D
Hanny (Email) – 27 12 08 – 22:33

Nou, ik vind het prachtig, maar begin er zelf maar niet aan ;-)
Ach, ieder zo zijn eigen hobby toch!!!!
Margriet – 28 12 08 – 14:25

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*