IJssculpturen

Afgelopen zondag zijn we een dagje saampjes op stap geweest. Een bezoekje aan vrienden in Lelystad en naar het ijssculpturenfestival in Zwolle. Dat was erg indrukwekkend. Het thema was “de bijbel”. Nu ben ik niet bijbels opgevoed, en hang ook geen traditioneel geloof aan, maar dit was echt geweldig. Een complete ark van Noach in ijs en sneeuw. de toren van Babilon, allerlei taferelen uit de bijbel, de geboorte van Jezus, het avondmaal, de kruisiging en tot slot de hemelpoort waardoor je weer naar buiten mocht. Daar wachtten warme chocolademelk, koffie, gebak en een kop snert. Dat was wel nodig na een wandeling door -8 graden. Ijskoude tenen en handen werden weer warm. We zijn 3x rond geweest en toen was het genoeg. Een aanrader.

Ik heb gepoogd iets vast te leggen op foto’s. Het benadert in geen enkel opzicht de sfeer en de indrukken die we opdeden. Maar voor de illustratie zet ik ze er toch maar bij.

Reacties:

Oh dat ziet er fantastisch uit zeg en ook nog een hele ark ……
Marmod (Email) (URL) – 31 12 08 – 20:20

Daar wil ik ook heen!!!!!!! ;-)
Margriet – 02 01 09 – 22:46

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*