Mijn font

fontlabel

Mijn font is klaar. Misschien niet het allermooiste schrift maar ik vind het wel een persoonlijk tintje geven aan mijn weblog. Niet alle tekst is in dat handschrift gezet, alleen bepaalde kopjes. De zgn. platte tekst heb ik gelaten zoals het was omdat het wel leuk lijkt maar niet echt prettig leest. Tenminste, dat vind ik. Het is nog niet te zien wanneer je mijn font niet hebt geinstalleerd. Niet iedereen zal dat willen doen, maar voor de liefhebbers heb ik het font als zip-bestand online gezet. Klik HIER of op het labeltje om te downloaden.

Reacties:

Stoer!!!! Nu kan ik jouw teksten vervalsen ;-) Goed gedaan jochie!
Marmod (Email) (URL) – 03 01 09 – 21:27

Oeps… ben ik weer te naief??? Zou kunnen he?
Hanny (Email) (URL) – 03 01 09 – 21:39

Ojee, straks allemaal illegale Hanny’s, nou ja weer wat anders dan Hannybollen lol

Leuk hoor je handschrift als font, mijn handschrift is vreselijk, dus dat zou ik absoluut nog niet eens als font willen hebben, maar dat van jou is wel mooi.

Groetjes van Jolande
Jolande – 04 01 09 – 13:49

Geweldig, je eigen handschrift op de pc!
Hilly (URL) – 07 01 09 – 08:00

Testreactie, want alles loopt missss….
Hanny (Email) – 15 01 09 – 19:49

Het veranderd hier per uur ;-)) Gaat ie goed Miss Hanny?
Marmod (Email) (URL) – 15 01 09 – 21:48

Nee, kan geen berichten meer plaatsen grmpff….
Hanny – 15 01 09 – 23:45

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*