Layouts

Layouts maken voor mijn weblogs vind ik verschrikkelijk leuk om te doen. Voorgaande berichtjes gingen ook al over dat onderwerp. Nu heb ik op internet een rommelhoekje gemaakt waar ik maar raak kan knoeien en uitproberen. Alleen is dat plekje gevuld met bestanden die geschikt zijn voor mijn plakboek-weblog en niet voor dit weblog (Nu inmiddels wel :-)). Met als gevolg dat ik ook hier ben begonnen met knoeien en proberen. Niet erg verstandig, maar goed.... ik kon het niet laten. Dus wanneer een en ander in de hobbel loopt weten jullie waardoor dat komt. htpaarsgeelblauwzwartklein Nu gooi ik ook vanalles op de scanner, bloempotten, touwtjes, stukjes kant, spelden, zakdoekjes, stenen, noem het maar.. Deze scans bewerk ik dan in Photoshop en PSP. Daar maak ik dan pakketjes van die ik kan gebruiken bij het maken van o.a. layouts, atc's, etc. Bovenstaand plaatje is een afbeelding van zo'n pakketje.
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1113
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: